maanantai 11. heinäkuuta 2016

KOUVOLAN MAASTOKOE 10.07.16

Pikkuliisalaisia oli edustamassa Kouvolan maastokisassa Timmy (Nugabe Timothy Cavendish), Valo (Pikkuliisan Sydämen Valo), Hertta (Pikkuliisan Sydän Herttainen ja Viola (Pikkuliisan Sydän Kultainen). Timmy, Valo ja Hertta kisasivat ensimmäistä kertaa. Violalle kisa oli toinen.

Timmy juoksi ehjän juoksun ja tuli hienosti maaliin asti. Pisteitä 158. Ne eivät  riittäneet finaalipaikkaan. Valo juoksi puhtaan hienon alkueräjuoksun ja sai 20 pistettä. Nekään eivät tiukassa kisassa riittäneet finaalipaikkaan.

Hertan ensikisa meni hienosti ja pisteillä 228 lähdettiin finaaliin 6. paikalta. Finaalilähdössä pisteitä tuli 229. Yhteispisteet 457, sijoitus 8/32 ja Sert.

Viola lähti finaaliin 5.sijalta pisteillä 228. Finaalilähdöstä pisteitä tuli 216. Yhteispisteet 444. Sijoitus ylikorkeiden 4/17.